P.I.L.S.  styrelse

Arbete       pågår!

En intensiv verksamhet kräver en väl fungerande organisation. Det är ingen liten administration som krävs för att tillgodose önskemålen från svenskt och övrigt nordiskt håll, för att nu inte tala om Internetverksamheten.

Över 25 år har gått sedan P.I.L.S. i Stockholms söderort enades om gemensamma klubbestämmelser. Sedan dess har mycket hänt och klubbmästerskapen har en enastående förmåga sätta nya deltagarrekord.

Stressen kan vara kännbar, men med en styrelse för vilka jobbet också blir till en hobby, går det bra. Styrelseordförande Mikael Hell har en fem man stark styrka till sitt förfogande. När ni ringer till oss eller besöker våra mästerskap kan det vara bra att veta vad var och en gör.

Mikael Hell, sävlig est som dock har förmågan att få saker och ting gjorda. Hejar på Hammarby FF, men om det är detta som skapar styrelseeffektiviteten är under utredning.

Göran Malmgren, en gång verksam i IFK Stockholm, ses nu allt oftare i rollen som vice ordförande där han hjälper till med att styra upp verksamheten.

Simon Forsberg är mannen som håller ordning på sekretariat verksamheten. Den som heter Forsberg i efternamn kommer ursprungligen från ”Foppa-land”, det vill säga de ångermanländska trakterna kring Husum, och det norrländska lugnet kan behövas när det kör ihop sig.

Leif Jansson, styrelsekassör. bördig från det fagra Åland.  Född med utpräglat ordningssinne, och med ett tålamod som testas när det kör ihop sig.

Ola Sandström har lätt att hitta humorns mustiga innehåll. Mungiporna upp, men fingrarna mitt i framtida planeringsprojekt. Ola är en nyckelman för alla  klubbar, som jagar visioner med innehåll.


Och denna sida har glada ko sjukan !


Till P.I.L.S. förstasida.